Buffetten
Stamppotten 3 soorten € 13,50 (5 soorten € 16,-)
Een buffet van 3 soorten stamppot (Boerenkool, hutspot en zuurkool, eventueel aangevuld met 2 soorten, hete bliksem en rauwe andijvie)
Speklapjes
Rookworst
Balletjes gehakt in jus
Augurkjes
Amsterdamse uien
Mosterd
Piccalilly


Schnitzel buffet € 17,50
Groente of tomatensoep
Onbeperkt schnitzel eten met daarbij bonne femme garnituur, bonenschotel met verse worst en gebakken uienringen.
Stroganoff saus, champignon roomsaus, rauwkost en gebakken aardappels of frieten.
IJs met vruchten en slagroom na

Luxe buffet Kollum Culinair € 36,-
Hele gepocheerde zalmen met garnering gerookte zalm
Salade met gemarineerde ossehaas

Champignon salade met pekelvlees
Hele varkensrib à la Metternich
Varkensrib in zijn geheel gebraden, uitgesneden en tussen de plakjes vlees opgevuld met champignons en met kaas gegratineerd.
Lendestuk van het rund met groene kruiden uit de oven
Paella met gamba spiesjes
Ganzenborst op abrikozen met groenten assorti, aardappel-gratin en gemengde salade

Omelet syberiene

Koud warm buffet € 21,-
Koud gedeelte
Ananas gevuld met kippensalade
Tomaat gevuld met tonijnsalade
Gemengd koud vlees met aardappelsalade en rauwkost

Warm gedeelte
Boeuf Bourguignonne (gestoofd rundvlees in rode wijnsaus)
Drumsticks in pikante saus
Varkenshaas met mosterd roomsaus
Kalkoenbiefstukjes in kerriesaus met ananas
Gebakken aardappeltjes met spekjes en champignons
Groenteschotel/rauwkost

Buffet mediterrané € 28,50
Per tafel een tapasbuffetje (6 gerechten)

Warme buffet
Coq au vin: in rode wijn gestoofde kip met uitjes, champignons en spekjes
Cassouela: tarditioneel italiaans gerecht van varkensvlees en groenten
Penne Coni Broccoli: Pasta met broccoli, pijnboompitten en geraspte kaas
Keftédes: pittig gekruide gehaktballetjes
Tibab-lisane : gestoofde lamsvlees met dadels en amandelen
Ratatouille/aardappelgratin
Paella

Nagerecht
Tiramisu
Vanille ijs

Schots Iers buffet € 26,50
Koud gedeelte
Hele gepocheerde zalmen met diverse garneringen
Koude rosbief met groentesalade
Salade met gerookte makreel
Gevogelte salade

Warm gedeelte
Irish stew: stoofschotel van lamsvlees en groenten
Stuffed Porc - vegetables and beans: Gestoofd varkensvlees met groenten en bonen
Cal Cannon: zachte aardappelpuree met witte kool
Creamed Hake: Heek in roomsaus

Nagerecht
Irish Whiskey Triffle
Blackberry mousse
Ice cream

Salade buffet € 13,50 (met soep € 16,-)
Huzarensalade
Vissalade
Aardappelsalade met spekjes
Mexicaanse salade: ananas, paprika, mais, selderij, bosuitjes en kidney bonen
Tzatziki: Griekse komkommer salade
Gevulde eieren
Gevulde tomaatjes
Stokbrood
Kruidenboter
Remouladesaus en cocktailsaus

Koud buffet € 19,50 (met soep € 22,-)
Haringsalade
Peren gevuld met gevogelte salade
Salade Niçoise
Gemengd koud vlees met aardappelsalade (rollade, ham en rosbief)
Rauwe ham met meloen
Gerookte vissoorten (makreel, heilbot en forel)
Ananas gevuld met fruitsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaatjes
Rauwkost salades
Stokbrood

Luxe broodbuffet
Dit buffet bestaat uit: soep, diverse broodsoorten, kaas en vleeswaren, huzarensalade, luxe broodjes, kroketten, koffie, thee, melk e.d. en verse fruitsalade.

Dessert Buffet € 8,50
Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs
Huisgemaakte chipolatapudding
Chocolade mousse
Vruchten mousse
IJstaart

IJsbuffet € 8,50
Cassata
IJstaart
Vanille ijs
Aardbeien
Chocolade saus
Sinaasappelsaus
Warme kersen met kirsch

IJstaart met verse vruchten € 4,-

Eventuele aanpassingen in het buffet zijn altijd mogelijk.

(Uiteraard mogelijk om rekening te houden met de wensen van vegetariers en mensen met een dieet binnen uw gezelschap!)